ericcca

Hej bloggen ;D

Ja vet jag har varit sjukt taskig idag!För att ni underbara inte har fått ngt bra att läsa ;P <3
nej men skojade. Men nu sitter ja här hemma hos erica och vi ska fritera vårulla. mumsigt!
Och vi pratar med hemlige M ;P<33 och testar kläder till morgondagen, vi måste ju se bra ut på klippan festen (daahh)

Och jag har hjälp erica att få en blogg så vi har gjort en till henne fats vi är inte färdiga med designen än:
http://www.ericaapersson.blogg.se

Och men de kommer att bli nice och hoppas att vi ses :)
fler heta inlägg kommer sen av elin och  den ursnygga erica ;D
see yaa

 

Pratar med joje

Hej bloggen:)<3

På morgonen så blev ja väck av att pappa ringde och saatt ja skulle göra mig färdig för att åka till jobbet.( suck)-.-
Ja hade ingen ork att jobba sex timmar -.- så somna nästan första skiftet!Och de var från 8 till 11! Alla är verkligen jättesnälla på pappas firma, och alla har bra humor där för ja skrattar åt allt dem säger !( Eller e de tvärt om att ja har dålig humor men de tror ja inte);D<3
Och där e en som är riktigt snygg fast han är ju typ 20-23 vet int emn ngt sånt ! Asså riktigt! (och han tittade på mig Gahhh) Fast ja håller mig till en viss person .;P<3

Och nu är ja hemma och sitter och pratar med min Söte Johanna :)<3 Och vi pratar om Micheal Jacksson och vi lyssnar på hans låtar lite också. Och som vanligt så pratar vi också om hur snygga vi e och ja .... och killar ;P

Här får ni en länk till hennes underbara blogg:
http://www.kkungjohanna.blogg.se/



Maria = snusk

Hej bloggen
Nu sitter ja och maria framför datan och lyssnar musik och pratar med hennes pojkvän Algot . ;)
Maria är så kåt idag så att hon tog i mitt hår och  började stöna och sen så blev hon helt hysterisk och började slicka på mig, på armen X) ( mjau TIGER) ;D
Hahah de var ju jobbigt fast de kittlades, ja sa att hon skulle sluta fast ne dåxD (misstolka inte nu)  Men vi är lite busiga idag ;)

Ha de bra alla kåtisar som läser min helt galna och snuskiga blogg ;D <3

Grawr TIGER


Fucking Åmål

Igentligen så skulle jag jobba från kl 8 till 2 men jag jobbade bara från 8 till 12 för att jag hade jätte ont i magen. Fast jag tog treo och panodil så blev jag inte bättre, så jag fick åka hem och sova en stund och ta de lungt. Och de e därför jag ska ta och titta på en svensk klassiker (tycker jag att den är.) Den heter Fucking Åmål.  Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och medan filmen rullar så ska jag käka lite pasta Alfredo.  Och jag ser ut som en sjukdom själv! Ja jag ser ut som något Gud glömde!

 But I know you love me !<3




Pappas Företag

Idag så började jag jobba som sagt vid 8 tiden. Jag skulle få göra det roligaste på hela pappas företag! Jobba i fabriken och packa servetter. Och kan inte förstå hur skoj de är, de e jätte roligt att först vika sen trycka med brännaren på servett paketet. Och sen lägga in de i en låda, de är inte svårare än så! Men de är lite svårt att få in de i början för man ska vara två st en som tar servetterna som tar ut en viss mägnd av servetter ur maskinen och ägger dem i en sorts plastkasse. Och sen en annan som viker och bränner fast plasten.  Men jag har ju gjort detta några gånger så jag vet hur jag ska göra. Och jag får 50 kr i timmen jag tycker att de är lagom för en tjej i min ålder. :)

och imorgon så kommer de bilder på mig när ja jobbar i fabriken ;P



pappas företag.(stolt)


Gratis bio

Nu har ja blivit medlem i http://www.gratisbio.se tänker få lite present kort hem, och även kommer jag ha tävlingar här så att ni kan vinna presentkort här på min blogg!

För er som inte vet så är Gratisbio en sida där man samlar ihop poäng för att å tex en biobiljett,presentkort blan annat nelly,H&M eller någon annan affär och du akn även få tidnigar för dem poäng du sammlat! Du sammlar poängen genom att besöka hemsidor, delta i tävlingar och online shoppa.

Gå gärna in på http://www.gratisbio.se
och bli medlem.



Crasch med MOPED!

Innan idag så skulle jag visa hur BRA jag var på att köra eu-moppe! 
Ja de gick bra första varvet! Men sen ville jag  testa lite mer så jag tänkte köra ikapp Maria och Algot och de gjorde jag som sagt. Fast sen så skulle jag svänga och då råkade jag köra in i en bil i bakhjulet! (så skickligt)! Sen efter de så skulle världs proffet visa hur man backar och ja. Ja körde in i bilen igen och skrapade av den första lacken på bilen! OPS!

Och jeansen rammlade jag med moppe (aj)! Och skrapade upp mina VITA jeans leggins! Så att jag började blöda:S. Men de var inte bara bilen som fick en smäll utan också mopeden! Och de var avgasröret som väsnades och började låta som en trimmad moped. Och en bit av plasten där fram gick också av :( ( F*N VAD ALLT SKIT SKA HÄNDA MIG!)  

Och de var ju inte de värsta utan att bilen skulle också säljas om 20 minuter till en kille som skulle titta på den kl 4! HOPPAS ATT DET GÅR ATT PUTTSA BORT REPAN!!!!! (SNÄLLA GUD)

Så jag får ungefär betala 1700 kr tror jag för allt... :( (ingen månads peng för elin på ett tag :'( buuho)  

bye bye vita byxor!:(


Träffade den hemlige A

Idag så började dagen att jag hörde mina syskon väsnas! Och de var vid 11 tiden! jag tror nog att jag ville sova ut i morse ;) Men jag och maria hade bestämt att vi skulle träffas och vara med Algot (hennes kille) Som jag har velat träffa så länge nu!

Dagen började med att jag gick och duschade och efter typ en halvtimme efter så ringde maria och frågade om dem kunde komma då, fast de fick dem inte för att ja inte var färdig. Och dem sa okej men då kommer vi om en timme då :) Ja, sa jag då. Men de var ju inte sant för dem kom 20 min efter dem hade ringt! och då stod jag fortfarande och föna mitt hår och jag skulle bara borsta tänderna och ta mascara! Så när dem kom in genom dörren så sprang jag in till toaletten skölde med listerin och görde en snabb runda med tandborsten  och la på mascara så snabbt jag kunde och sammanlagt så tog de typ 5 min!

När jag var färdig så gick vi en runda och Maria och Algot strula nästan hela tiden ! (lite avis där, vill ju också ha kille ;P).
Men vi hann att snacka en massa och vi hann att äta körsbär och mobba varandra lite;D <3 fast på ett snällt sätt! :)

En fin fin bild på turturduvorna!


Köptes i POLEN!

När jag var i Polen så trodde jag att de inte skulle finnas ngt men jag hade fel !(ops) 

Men jag köpte 2 Bhar , en svart med spets och lite röda band och en rosett i mitten och en vit med spets och en rosett i mitten. Och de är sådana bhar som man kan ta av snörena på. Sexigt värre ;P<3

Jag köpte ett ovanligt tuggimi! Som jag trodde först var typ mentos dem hårda karamellerna man kan suga på men de visade sig vara tuggumi ! ;O Och när jag öppnade dem så såg de faktiskt ut som om de var tvättmedel i sådana kubar ni vet. Ja jag var rädd att äta dem för jag trodde att jag skulle bli sjuk men då tog min kompis en ur asken och sa att de var tuggumi. Sen tog jag en och dem var riktigt GODA faktiskt!

Och sist så köpte jag två peeling en lukt av apelsin och en i kiwi. (jäkligt bra är dem!) och den apelsin peelingen är till emma.
En handsavla som luktar cocos! Luktar så smarrigt så att jag kan äta upp händerna!
Ett nagelack till emma. Som har en fin exotisk färg som passar en när man är solbränd! (som emma just e, suck de vill ju jag också vara)
En sån där torr rollon eller vad man det heter :S Som inte smuttsar ner, luktar fräscht och den kommer från Garnier.
Och min absolut bästaste sak! Min älskade dream musse! ( vet ni vad som är bra i Polen där kostar sminket mindre! Fast 10 kr där är 1 zl ! och två 2 zl är 20 kr här i svergie så igentligen är dem dyrare i Polen med cash .)
 
Och Sen ett par svart lackerade urgulliga ballerina skor med en rosett längst fram på skon.







Blond elr Brunett

Nu sitter ja här och funderar igen om ja ska bli blond igen eller brunett. Men jag vet inte vad ja tycker att jag passar bäst i, för alla säger typ olika... Men ja behöver era åsikter ;D<3 Men ja älskar att vara brunett också för de e också en fin hårfärg och ja gillar att göra nya saker hela tiden :)

 Men nu börjar jag sakna mitt guldblonda hår jag hade innan! Och vara den blonda Hyper , fast nu är brunett med ngn blond slinga i håret. Fats de kändes som om jag var bättre i skolan fast jag hade blont hår ;D BLONDINER KAN VARA SMARTA OCKSÅ  FAKTISKT !;) Och de som säger att blondiner är dumma kan ta sig någon stans! För man behöver inte vara korkad för att man råka säga fel eller vara lite galen! Stöttar er alla :)

puss




Söta bikinis

Här har jag några bikinis från http://www.nelly.com
Som ja tyckte var jätte söta och visa var sådär och några trasch!

Och dessa hade jag kunnat haft på mig iallafall!


e

Men inte dessa (lite för smaklöst för min smak!) sorry Brudar




HULK 2

Innan jag gick hem från Maria satt ja där nere med hennes söta bror och tittade HULK 2 ! Den filmen var jättebra tyckte jag, för att ja gillar typ så här mycket action i den! Och ja gillar sånt med spänning i så den var en helpott för mig! Men jag tycker inte att den är någon recco film för såndana som inte gillar killar som slåss och typ blir till madness! Och grymt bättre än 1:an är den. Ja kan typ nästan se alla filmer utom riktiga äckliga skräckfilmer som ja får mardrömmar av ! :S 
Men Sådana skräck filmer som är bandade i skräck och komiskt i är jättebra! Tex som scary movie och fainel destination ! Dem gillar jag skarpt.

 

EKORREN I GRANEN

Hej på er alla igen ;P <3

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos maria nästan hela dagen !
Vi började med att gå ut en runda (som vi brukar göra) och snacka lite problem och skit och killar ;P<3
Och då när vi väl gick så hörde maria något knastra! De var den gulligaste ekorre jag någonsin sett! Och vi fick den till och med på bild med min sumpiga mobil !



De är den bruna saken i mitten 

puss o kram från hyper !:)


DESIGN ?

Oroa er inte  ja håller på att fixa designen nu!

har elin blivit FET EFTER POLEN!?

Titta i spegeln idag på min mage ! Och har fått höra från mina föreldrar att ja har blivit lite små tjock! Är de sant ? Pappa klagar på mina lår, men de klagar ja också på! Men mamma klagar på att min ass har blivit stor men de går inte att ändra på för att !

I LOVE MY ASS! 

Och den är inte så stor väll?
Och en sjuk sak ja  fick på bdb innan  så var de en tjej som frågade om ja ville vara med i något som hette sommarkroppar ?:O  blev chockad som få!
 
Tycker ni att ja ska banta?
Och tycker ni att ja ska vara med i sommarkroppar?


Äckligaste lillebrorn! tillhör han jorden?

Idag så tänkte ja visa lite ego bilder som ja och min brorsa tog på han :S
Inte fina inte! Typ bara skrämmande ailien äckligt! OM ja får säga de själv! Eller vad tycker ni tillhör han denna planeten Tellus eller?




ööö detta har ja aldrig  i hela mitt 14 och ½ åriga liv sett!



oh han bara skrattar! ;O<3



har han ngt organ eller? ;O


Elin (L) MARIA


Nu på morgonen,
 Så sitter vi här och e på datan smsessar och gör sugmärken på varandra!

Mitt sugmärke från MARIA ;P<3
fast de ville ju jag XD



Tankar:
1 Undrar vad philip säger xD<33
2 Hur fick jag,Joje och Maria pats i min lilla säng? ;O<3



Igår ;P SUGMÄRKSATTACK!<3

Igår med oss dem snuskigaste tjejerna i STAN!

de började med att ja stod i duschen, och väntade på att joje skule ringa hem till mig. Men jag fick ett samtal av Maria istället!

Maria - Hej de Maria.

Jag - ja de e Elin.

Maria - Du måste se mig nu!

Jag - Va vad e de Maria har de hänt något ? :O

Maria - Ja, kommer till dig nu!

Jag - Okej (stressa)



HON HADE FÅTT SUGMÄRKEN ÖVER HEA HALSEN AV ALGOT!!!! XD<33

Gästblogg, Johanna den snygge

Hejj, jag Johanna ska gäst blogga för Elins blogg.
Jag ska berätta om när vi var i Helsingborg i tisdags.
Det började med att vi samlades hos Jasmin. När vi var klara så
gick vi till stationen och väntade på tåget som kom kl 12:52.
När vi kom fram till knutpunkten satt vi oss på Mc donalds
och väntade på Jasmins kille Daniel ;D
När han väll kom så gick Jasmin och Daniel en runda och
Jag och Elin shoppa satan! Sen träffades vi och fika på graffti.
Vi åt världens äckligaste negerboll ever! Den smaka typ bara smör.
Sen gick vi tillsammans och kolla läget i helsingborg. Sen så ville jag och Elin inte bara
gå, så vi stack till knutan och satt oss på Mc Donalds.
Sen vänta vi på att Jasmin och Daniel skulle komma så vi kunde ta tåget hem.
När vi väll kom in i tåget var där en helt crazy gubbe som kom med sin hund.
Han bara började prata med oss och han trodde inte vi var 94;or.
Han trodde att Jamin var 20 och att jag var 17-18 och att Elin var 14 i sitt beteende haha

Jag vet att ni kommer sakna mig. Kolla min blogg www.kkungjohanna.blogg.se
Johanna Svensson, lite snyggare, lite bättre <3

Lite bilder :)




Elin leker Gerd och Emma, hahah ;D



Jag, I know you love me ;D



Jasmin och Elin



Elin

...OTROGEN

Hej Bloggen
Nu känner ja mig så där otrogen mot er IGEN :'( och de gillas inte hos mig heller ! Ja vet att ja har sagt ja nu ska jag de och de... men inte gjort de och de gör faktiskt mig lite ledsen också, för jag vet inte varför ja inte så fall har gjort de! Men de beror nog bara för att jag är lite så här små lat.:P Och jag förstår om ni är arga och aldrig mer vill se mig mer! Men jag tänker inte sluta blogga för de bitches! ;P

MEN NU LOVAR JA MED STORA BOKSTÄVER ATT BÄTTRA MIG! OCH SKRIVA MINST 3 INLÄGG PER DAG !!!!!

Så de e så!

Men nu den här senaste veckan har ag faktiskt inte kunnat att skriva för att jag har varit i Polen med min familj och bott hos min mammas släkt. Och de är så synd att jag inte har någon bärbar data som jag kan ha med mig vart ja än går lixom. Och de är ju lite tråkigt! Så annars hade jag bloggat!

Så Två GODA Nyheter :

Är att jag ska börja blogga som tusan och att spara till en bärbar data 
;D

En Dålig Nyhet:


Är att jag inte kan träffa mina vänner i polen längre förren på typ två månader för då kommer dem hit till SVERGIE!!!<3



RSS 2.0