en bild



En bild till på mig :P
 
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Och en bild på mig och Emma sen JÄMTLAND ( I FEBRUARI SPORTLOV 2009)
 ( vi är båda osminkade förutom att jag hade lite rush på kinderna.) vi hade bestämt att gå utan smink!! ( fast jag sminkade mig mera sen på tåget precis som emma) :) <33333  Tusen hjärtan till dig min emma!!<33







jippie (utelåst + sminkning)

Jippie hej bloggen!!

Först och främst ska jag säga att det gick bra för mig på eng provet tycker jag iallafall!!! och sen idag har man lämnat in no arbetet (hoppas att det går bra)

Efter skolan så cykla jag hem med erica för att jag skulle göra smooky eyes på henne för att hon skulle ut och festa sen så då frågade hon mig( oj vad jag känner mig proffetionell med allt frågande om sminkning! Först emma sen erica oj vad jag blir GLAD! Vem vet jag kanske har en framtid  om att bliva en makeupartist ? :O , vem vet ). Och det bev jätte bra tyckte jag och hon! :) <3.  Tyvärr så hann vi inte ta någon bild för att jag hade inte min mobil med -.-. Men så fick jag träffa burre sen och då blev det chill och lite snusk mellan dem men jag hållde mig utanför men jag frågade om vi skulle ha trekant (men det var då som sagt ett skämt!)
Och vi skrattade de som f*n iallafall jag. och jag fick nästa håll alltså!!  Och sen visade dem mig vem dem tyckte jag skulle bli tsm med? . Han heter Joel och han är ungefär en och 180 och då tänker jag som är 163 oj ska jag antingen äta fler mrötter och dricka mer mjök så jag blir längre eller så får jag gå runt med en pall varsomhelst om man ska kunna pussa han. Ja ,och sen ville vi raka bures "skägg" men han har inget utan bara några stubb. Men han vägrade så istället så rakade marianne ( ericas mamma) av honom hår på låret  XD.

Så då får man se vad man får för komentarer efter festen om sminkningen och hur stollig man är!( jag är känd )

Och när man kommer hem så blir man utelåst för att ha frågat mamma om hon kunde ringa till niloo ( min fröken) och fråga om jag kunde skicka mitt no arbete och sånt till henne , men nää då mamma var så stressad så att jag blev utelåst för en timme ungefär. Och jag vet inte varför? Men ja så då går man kring och försöker öppna dörrarna fast båda var låsta!! Och jag bara ja hon tänker faktisk och hon låser båda dörrarna. Men hon är inte lika smart som jag XD.  Men jag ska säga snart varför jag är så smart för. Men iallafall jaghade tid över så jag gick och tog ut karamell och kelade med honom och sen tränade jag hopp på studsmattan.

Och nu kommer det varför jag är så smart!!! nu var jag trött efter att ha hickat fotboll och skjutit bollen i mål några gånger och på att ha hunnit att kela med verenda kanin. Så då började jag mitt inbrott. När jag kommer fram på famsidan så ser jag mamma gå ut för att hämta emil från fotbollen och just vid den sekunden så håller jag en stege. Och hon säger :

- elin gå och lämna den tillbaka.
- och jag , jaja då.

Men när hon har åkt ,så tar jag vår höga ruttna rutchbana och flyttar den så att den står bredvid förråd taket. och hämtar en saksom man grillar med. jag klättrar upp på taket och går fram till idas fönster för det är öppet ( fast det är inte öppet så att man kan krypa in, utan  det är bara öppet så att det inte är kvavt så det är bara öppet puttelitet) Ja i de fallet så när man ska öppna ett sånt fönster så ska ma trycka på en metall sak som man tar upp för att kunna öppna det mer ( och det gör man inneifrån). Så då tänker ni hur kom jag in jo jag tog grillsaken och petade upp den vid sidan avfönstret och tryckte upp den och då öppnas fönstret !! (och det kändes ohh yaa jag är bäst och jag grjode det igen.!!) Så när jag var inne och mamma kom hem så öppna jag fönstret och sa hahah ja  är inne . Och hon vet fortfarande inte hur jag bär mig åt men det vet jag. Och då ska man inte säga att jag är en dum blodin fast kinder ägg, nu för att jag är brunett nu ju. Och jag är smart!!!!

Men nu blev det inget valborgsmässoafton för mig inte utan jag fick vara hemma med min småsyskon medans mamma och pappa är ute på fest!.

Så nu planerar jagvad jag ska köpa och vad jag ska ha på mig för morgondagen.
För då ska jag till väla med emma och bränna lite pengar sen konfan! Och jag vet att ni vill se min konfermation så det kommer snart när bilderna är inlaggda på datan.

Så puss hej ses <333




heheh ett par skydds glasögon skyddar min skönhet !XD

FÖRLÅT!!!

Hej bloggen
 
Allt är chill men det kommer ett inlägg ikväll om konfan ,vaccinationen och idag och i söndes och igår och för en vecka sen vad jag köpte på väla :P . f*n vad mkt jag har missat att skriva!!

Jaja jag lever så don`t stop read my blogg?;O

ses lova ya





090424

Hej bloggen <3

Åh vad jag är nervös till imorgon det är ju konfermation då och allting måste vara perfekt tex jag måste det, det jag ska säga måste vara det, min mat, min fest , min deckoration. !! Och på morgonen måste jag bada och hjälpa mamma lite och sen cykla hem till emma och göra hennes naglar och sminka henne. Hoppas allt det hära går bra håll tummarna för att det ska gå bra !<33.


<3 ( onsdag ) VÄLA SHOPPING<33

Heeje bloggen
 
Fatta hur glad jag är jag har haft fullt upp idag så jag tror att detta kommer att bli ett långt inlägg från hela dagen + bilder imon för att jag hittar inte min överföringssladd!!
Morgonen:
I tistes så hade vi fått reda på att vi skulle till gymnasieskolan. Så då tänker man ju snygga killar så då sk aman klä sig fint och fixa sig + att åka till väla centrum efter skolan med pappa. Jag sa att jag behövde lite concealer och bekini och det böhövde jag så vi körde dit (efter skolan)(:. Men det morgonen började med att jag ringde till emma och sa att jag blev lite försenad så att dem kunde cykla i förväg. ( vi brukar köra 10-15 över till skolan och vi börjar halv 9) Så när jag var framme vid gymnasiet så hade emma och jasse precis ställt sina cyklar i cykel hållarna. 

Vi träffade mkt folk speciellt den bästaste josse och joje och bex!
När vi väl kom in i byggnaden så kom två stycken lärare som skulle visa oss två gymnasie linjer en teknink och en annan var NV. Och vi gick in till han med NV. Han hälsade på oss och skrattade lite för sig själv och var lite pang i huvudet för att han trodde att hans skämt var roliga men det var ju bara han som skrattade??... Men han pratade och det lät ju lite intresant iallafall. Vi testade ett expriment också. Vi skulle göra ngt dnaav diskmedel vatten brödgrobbar + T- röd. När det var färdigt så liknade det jätte äckligt grönt gult slämmigt snor!!!! ÖÖÖÖ. Och då skulle man blanda allt och sen hälla i t-röd och efter det så bildades en vit genomskinlig bubbla som var DNA. Så man skulle ta en pinne och sen pösöka ta upp bubbla och få en lång tråd. Och vilken grupp var bäst om inte vi!!:P. 

Efter det så skulle han säga ett " roligtskämt ". Och så här gikc det skämtet. 

En gång var det en gås som hette olle och han gick in i en mataffär och frågade har ni bröd har ni bröd har ni bröd har ni bröd har ni bröd har ni bröd har ni bröd. Och så hållde han på så där. Och då sa personen i kassan. Om du inte håller näbben så spikar jag igen den.  Olle tittade lite och sen sa han. har ni spik har ni spik  . Och efter det så olle sen Har ni bröd ........................  -.-      zzzzzZZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzz

Och fast jag är blond fattade jag den (att dem inte hade ngn spik så han hållde väl på så resten av dagen.)

Efter skolan så körde jag och pappa till väla. Oj vad jag älskar väla det är det bästa asså!!!Så frågade pappa vad behöver du nu då. Och jag svarade jag behöver en concealer en bekini och en bh till konfa klädningen som är vit det är helt konstigt att inte ha en vit bh så vi fick ju köpa det. När jag kom in där hade jag hittat en fin vit bh och jag hittade en som var snygg och fräsch. Och då tog vi den och det stod 2 för 149 så jag hade tur. så jag köpte då den vita och en vit med rosa små hjärtan på och med spets. Och vi köpte smycken till naglarna för att jag skulle göra hennes naglar fina till konfan. Efter vi hade betalt fick vi med en liten bag som man tvättade bh:ar i. Vi kutta vidare (kutta är ett ord som jasse har hittat på som betyder kuta eller runa eller spring.)
Iväg till kicks. så när jag väl kom in i kicks kände jag inte igen mig för att dem hade renoverat så jag visste inte var mattemusse var. Så jag gick runt i hela butiken och glodde men jag hittade inte den och sen efter en stund så var den ängst ner på en hylla som jag hade gått förbi. ( ja jag är blind XD) Så vi köpte den. Sen raka vägen till Ginatrocot. Där såg jag en as fin bekini som är lite skjömans lik.Och sen hade jag redan bestämt att jag skulle köpa en vit t-shirt med typ skurna långa hål ner till ryggen. (fan vad snygg den är). Jag ick förbi ett bord och där låg dem mest underbara shorts jag någonsin sätt ( ett par babyrosa shorts som är jätte lena av ngn slacks jeans.) Så jag tog med mig det in til prov rummet. Allt passade så vi köpte det. Jag ska till väla igen nästa fredag och då ska jag köpa vita jeansleggins och ett par till shorts och ett skärp och ögonskugga och lite sånt (för då har man fått konfa pengar + månadspeng). Vi hann gå och fråga på djuraffären om när kaninungarna skulle lämnas där. Och dem sa att hon skule ringa oss nästa vecka . :) ( kullen var tyvär oplanerad, mkt söta vill ni köpa?? (L) )

Vi fick skynda oss hem till klippan för attjag skulle dansa men jag kom halv timme försenad. För det började halv åtta och jag och pappa körde från väla kl kvart i åtta.  Så jag hann träna en stund och det var as kul! :) 

Här kommer lite bilder från en sminkning. Jag gjorde i söndes som ja inte lagt in än. Och mina bilder på sakerna jag köpte kommer imon på morgonen. :) Ha det !!<3



inte så bra bild men ( den var tagen av mobilen så)
 




I måndes

Heeeje bloggen :P <33

Idga har jag bara pluggat och glott tv :P Det är sjukt hur mkt läxor och uppsatser och prov vi ska ha nu!!! :S jag kommer aldrig att hinna ju! Men sen vid kl 15.30 så räddade långisen och kåtisen mig från pluggande hemma. Men då var det konfa så det var ju heller inte så kul. Men en sak är bar i och med att jag är så galen så ska jag få alla på gott humör i kyrkan för att jag ska hälsa alla välkomna med kåtis och jag sk aläsa kollekt.

:P<33



Kåtis:P< 33



Långis <33(:




I söndes :P

Heej 

 detta inlägget är riktigt sent!!!!
jag vet :( men jakunde tyvärr inte vara vid datan den dagen . (SYND)

Men det här hända iallafall jag hade inget bättre för mig så jag började sticka på minväska jag håler på att göra på syslöjden och ( den blir mörk rosa!!<3 ). Ja iallafall efter jag har stickat upp ett helt nysstan så ringer man emma och frågar henne om hon vill komma hit en lite och va ute och se ninorna. <3
Men innan hon kom så hade jag tänkt att göra en ny sminkning så ja gjorde det. Jag valde färgerna guldgrönt, brunt och eyeliner och mascara. Jag har en bid på den i mobilen, men jag orkar inte gå ner och hämta den :P. så jag gick runder och fottade lite blommer med ett öga sminkat och resten av huvudet inte ngt smink alls.Så när emma kom och jag öppnade dörren så började hon skratta för att jag bara hade ett öga sminkat :P''


ses <3

Nyvakna

Heej bloggen

Nu är jag nyvaken lite så här små trött fast det var rätt länge sen vi vaknade (Jag ock emma vaknade kl 10 :P)
Vi var uppe till 2 och vi var trötta eftersom det hade varit en lång dag med Kääx första plåtning med min bästa vän Emma som okså var modell då så vi gick och la oss. Jag fick en jätte big kudde av Emma för att emma hade bar en i sin säng just då. Bara jag fick den och när jag la huvudet på den så somnade jag!! (man somnar alltid hos Emma B) 

Och nu gör vi inget förutom att jag håller på att sticka till min strand väska. Och nu har jag bara jätte lite garn kvar så, jag tror att jag bara kan göra en rad till. Efter den raden så ska vi ut och banta kalorier på stundsmattan :p 

Ha det <3 (ett ilägg ikväll också :p<3)  

outfit: Ett par svarta leggings, En mönstad tunika från H&M coh ett Silvrigt halsband från Ur Och Penn.


En bild på emma från igår. <3






Flera bilder<3

Här kommer tre st bilder till :)< 3

en bild på emmz <3


och en bild på mig när jag hoppar. som emma tog <3


En bild på mig och emma <3 :) BFF (BEST FRIENDS FORE-EVER)



Modell: Emma Brandmyr
Tema: Regnbåge colors
Stylist: Jag (Elin Tann)
Sminkös: Jag ( Elin Tann)
Hårstylist: Emma Och Jag
Dag:
090417

Ha det bloggen <3



En underbar dag med EMMZ <33

Heej Heej <3

Idag efter skolan så skulle jag va med Emma klämma fast det var efter skolan. Som också rimmar på fågelskrämma fast jag är ju inte så dum och skriver så om min Emma :). Vi var ju extra glada för att ha fått MVG på våra Eng uppgifter. När vi kom ut till cyklarna så märkte emma att hon hade tagit fel nyckel till cykeln xD. Så jag fick sjutsa henne hem och när vi var hemma gick hon till skolan med rätt nycklar och sen körde hem och vi var överäns om att när hon skulle gå dit så skulle jag hämta saker till Emma tex mina skissar på min kollektion och min tröja vi skulle plåta i, och lite smink. Men jag fassnade vid tv:en så när emma kom hem hade jag inte åkt än :P. Men jag åkte efter pogrammet för att vi skulle hinna göra Emma färdig för hennes plåtning. När jag kom tillbaka så hoppade hon på studsmattan och vi prata lite. Och kelade med Leo. 

Efter det kom vi på att vi skulle nog skynda oss lite om jag skulle hinna sminka henne före plåtningen och Vi gjorde vid håret också på henne som blev jättebra!!! Fast istället för att ta tröjan jag hade gjort så tog vi vita kläder för det skiner upp på fotona. Alla blev jättefina, här är några av dem:


 Regnbågs Sminkningen: av Elin Tann
Så här ser det ut med slutet öga :

 

Så här ser det ut med öppet öga :



Båda ögonen:



<33

Här kommer också några proffs foton på Emma <3:

  


  

   


 

 

 

kommer fler bilder med nästa inlägg<33


igår glömde jag skriva detta :) <3

Heej



Idag sovde man till halv 8 på morgonen! mm det var skönt att verkigen sova ut på en skoldag!!
Jag gick ner och tog en tröja och ett par byxor och började platta håret och efterd et blev det borsta tänderna och sminka mig. När jag skulle köra hemifrån tog jag ett päron på vägen ut. Och det bar av till emma. När vi hade cyklat från emma och till skolan började jag äta på mitt päron och det avr jätte gott men sen kom ett gupp och jag tappade det ! buuhu.
Jag sa till emma och jasse nej jag tappade mitt päron. Då sa Emma men vi kanske gör ngt på hemkundskapen. Ja hoppas det.! :) sen kom vi till skolan.


I skolan var det det vanliga träffa vänner kramas och lektioner. Första lektionen aslång andra var då hemkundskap och jag kunde knappt bärja mig på hungrig var jag!! Och när lektionen börjar så säger Eva (läranen) Vi ska inte läga mat idag. Idag ska lära oss hur de är när man flyttar hem ifrån. Och jag Tänkte neej . Då frå jag vänta en timme extra för at få mat (då var det mat i matsalen).

Syslöjden:
Idag var dagens höjdpunkt vänner, syslöjd och dans.
PÅ syslöjden hade jag precis blivit färdig med min tröja så tänkte jag en stickad väska med tyg innan för det blir en bra strand väska.! Så jag tog ett rosa garn och ett par tjocka stickor för jag ville att det skulle vara lite hål men ändå inte så att det såg häftigt ut md babyrosa tyg innanför. Och jag började och det är bra än så länge. Så hoppas det blir bra sen.

Efter att ha sovit på soffan en tre kvart efter solan. Så bad jag min mamma väcka mig vid den tiden så att jag inte skulle sova längre. Jag gåt in i köket och där sitter mammas och pappas kompis i köksoffan. Och pratar då med min mamma. Jag kommer in och han frågar. elin har du gjort en taturering?:o . Och jag svarade nej det är Emmas pappas autograf hihi. Jaha, sa han. Men jag kanske vill göra en liten på skulderbladet eller på foten. Och då började vi snacka om tatureringar.

Dansen:
Efter att jag packat till dansen så gick jag till cykeln sen träffade man alla på dansen :) <3


Hej då :)< 3


Idag (090416)

Heej <3

oj vad trött jag är efter allt skrivande efter det andra inlägget som blev skitlångt!!:P <3 Men då får ni mkt att läsa.!


Här är klädningen jag köpte och skorna:



skorna ser man inte så bra så jag tänkte lägga ut en bild på dem



Och en på klädningen

 
 
Jag har till och med en bild på en två andra klädningar jag recco från Vila i hbg. Fast det blev ju inte någon av dem för mig.







Varsegod för tipsen på de två klädningarna från vila :) <33
God natt




Igår (090415)

Heeej Heej bloggen!! <3

NU har jag en massa inlägg att lägga in! det är både från igår och idag :) om jag orkar men jag gör så gott jag kan :P.
Okej men jag tror iallafall att jag börjar med att lägga in vad som hände igår!! ååå det avr så roliga saker som hände jag skrattar nästan nu.

Igår : På morgonen vaknar man så här lite halv trött och tänker varför nu?:O. Men så drar jag mig själv upp ur sängen. Och tittar i garderoben och hittar .... ingeting :S. Men efter ett tahg hitta jag lite fint man kunde ha på sig då . Jag gjorde vid och började cykla till Emma med högsta fart. Skolan behöver vi inte prata om för den är som vanligt (tråkig). Men när jag (latisen), Kåtisen (jasmin) och Långisen (emma). cyklade hem kom jag på att jag hade glömt mina nycklar hemma så vi blev utelåsta i en stund sen kom jag på världens bästa idè att vi kunde ringa min pappa, så att han kunde komma och låsa upp till oss. Medan tiden dröjde så kom vi på att ringa till Patrik från Halmstad (OJ oj vad dem pratar roligt där xD) Men så pratade vi om lite personliga saker tex att emma sa att jag satt på toa och inte ville prata. Men vi var utomhus och jag satt inte äns på toa. Ja och då sa jasse att vi var utomhus. Så man blir ju lite misstänksam då! Men sen skulle ju jasse börja prata om kondomer och om han hade bög badbyxer eller vanliga killshorts. Ja, man börjar undra:P. Men älskar er ändån. Och vi hade en bar pratstund med honom vi pratade med honom typ en halv timme. Sen bestämde vi oss för att titta Madagaskar två. Oj vad rolig den var!! :)
Vi åt mackor medans filmen var på och jag blev äcklad av jasses mackor! Hon tog leverpastej på den ena och på den andra kaviar. Och då tänker man fy vad hon kommer att lukta sen. Skoja gumman. Emma var ett kränge hon tog fyra stycken mackor och jag tog en. Sen efter filmen så skulle Emma och Jasse hem för att jag ock mamma skulle åka till Familja och Väla för att köpa skor till konfermationen och klädning till konfan och en body som jag ska ha på dansen. Först och främst åkte vi till familja och vi gick in på skopunkten  och jag såg världens underbaraste skor man kunde hitta men dem var ju rätt lika joje hade visat mig. Men jag och mamma bestämde oss för dem.  Jag hittade ett par klackar jag ska ha sen till sommaren också som jag ska köpa senare. Mammas mobil ringde och hon började prata var hon var och lite sånt. och sen säger hon att jag är jobbig att köpa skor med och andra saker. Och jag lixom tack för den. Medans det är hon som har yrat runder i alla affären och jag bara mamma vi har inte tid och hon jag ska bara titta och sen ger hon den där killerblicken till en. Men efter mammas jag ska bara titta så tog vi bildne upp till Väla centrum. Vi gick raka vägen upp till Ginatricot men mamma stannade vid bikbok.... -.- . Men jag gick vidare efter någon minut. Och hon gick efter. Så ko vi in på Gina. Oj, vad många fina klädningar där fanns !! Jag tog med mig minst 6 klädningar till provrummet. Jag testar alla och vissa var snygga tyckte jag och vissa såg ut som jag var en pumpa i. Jag var fäst vid en klädning som skulle passa så bra till skorna. Och mamma och jag tittade på den och tänkta ja den är ju smal i midjan och fin så här men den går ju ut jätte mycet efter det. Men så kommer mamma med världens underbaraste klädning och oj vad sööt och oj vad fint den satt så det fick bli den! <3.

När jag kommer hem aå blev det ut till kaninerna. Sen byta om ta bort smink borsta tänder sen upp på datan. Jag började skriva med joje. Och jag sa jag tror att jag har köpt samma skor som dig fölåt. Och jag sa att det var min mamma som sa att jag skulle köpa dem och det gjorde jag. Och det är faktiskt sant. Och jag ÄLSKAR JOJE <33 för att hon inte blev sur!!





Mina blivande skor från skopunkten<3



Kläderna igår :)
ett par jeansleggins från MQ, en Tröja från H&M tror jag och ett paljettbälte från Ginatrocot.





Jälva tråkigt

OJ  oj. Vad jag kan ha tråkigt nu på kvällen det känns som om det växer svampar + mossa på mig , jag känner mig som en övergiven stubbe som ligger vid hästskit. Jag vill krama latisen eller kåtisen eller Jävla johanna ( nalle<3) skoja joje.

Idag orkar faktiskt inte jag skriva utan jag skriver imon vad som jag har gjort under hela denna underbara dag förutom nu. Asså det är sjukt jag har gjort f*n mkt idag. Och jag ska inte avslöja för mkt men en jäkla massa hände i skolan + fritid. Men Jga ska skriva som en galning i mon för då blir det väla + familja + mkt kläder <33 

Så nu blir det lägg dags för latisen. ( var uppe hela halva natten igår:O och det är därför jag är jätte trött nu)
men ha det


ÄLSK YAA




ja det här är jag då en hyper rik tjej.<3XD











090413

HEJ HOPP GUMMI SNOPP XD


hejsan hejsan bloggen. Idag så vaknade man vid elva tiden. Och tänkte vad man skulle göra idag och så klart vilka kläder man skulle ha på sig XD.

Kläderna: Jeans från vila, randig tröja från H&M, Mina Fred Perry skor. och kanske solbrillorna :P.

Vad ska jag göra: Göra i ordning transportburar och fixa. Sen åka till Johanna (joje) och träna mina easters Bunnys. Och sen chill efter det.


Och nu har jag även gjort en liten signatur jag sätter längst nere vid varje inlägg :P ( och jag vet att det står fashion och att ni inte har fått så mkt av det men jag lovar på hedersord att ni ska få se på bilder hur jag sminkar och designar så bara lugna. Love yaa <33








KLART!!! DET ÄR JU PÅSK <3

HEEJ bloggen jag är tillbax <3


Det är helt sjukt hur mkt jag har saknat er !!!

Nu har jag fått tillbax min data igen ! Och jag är så glad , fast det tog en evighet tills jag fick den så jag är lite sur för att jag inte fick den lite tidigare morr. XD ¨


Men nu kan jag skriva igen och jag är jätte glad för det så läs läs läs läs läs läs MIN BLOGG.

för nu på hedersord att jag ska skriva mer (innan så hade jag bara inte så mkt tid att skriva ,hade fullt upp hela tiden faktiskt.) 




Glada hälsningar från MIN egen lilla EASTER BUNNY <3 !




MIN EISHA 



 DEN HÄR BUSEN , HAN KANSKE HAR VARIT I ER TRÄDGÅRD OCH LÄMNAT LITE GODIS <3



MUMS<3 att äta godis med brossorna 





GLAD PÅSK


 


Min DATA är KLAR! Glad påsk alla<3



PÅSKEN ÄR HÄR <3

RSS 2.0