ÄLSKAR DIG BABY <3

Heej bloggen

Ja är idag på super bra humör ;D För det första så älskar jag min bby FILIP <33 (24/5) Och för det andra har skrattat ihjäl mig idag för att ha kört på en gammal tant med en ciao ciao så att skärmen på hjulet blev sned på cykeln. Och  hon började böla och undrade hur hon skulle komma hem -.- (dum i huvet tänker man) och jag lixom den kom så ska jag hjälpa dig.  Då går jag fram till cykeln ber henne hålla den i hjulet och virder tillbaka skärmen. Och då säger ja titta nu kan du cykla hem hejdå.-.-. Och hon hade ju klarat att vrida skärmen tillbaka fast hon var  60-70. Hallå jag klarade det och jag är klen som satan....... XD men ja sen för att göra det mer dramatiskt så gick jag erica och bure och ericas mamma och tog ketchupen och gleta allt lite på gatan. oj asså med ketchupen och allt så såg det ju ut som en olycka!

Hade sjukt kul idag :)

Här är en underbar bild på BABY <33
saknar dig :) <333

Love Ya !

Heej bloggen!

Själv har man tränat idag lite och piffat mig efteråt. Sen messade man ju med någon....:P <3 ja, jag vet att ni vill veta men det får ni inte XD Fuckers (skämta bara)! Ja efter tråk så ringde maria mig och undrade om vi skulle ut och gå en runda. Och som svaret alltid bli är då ett JA. Vi snackade lite skit och lite andra saker roliga saker.
 
Och nu sitter jag här helt ensam utan att någon snygging smessar med mig :'( snyft. Jag får väl ägna mig åt min uppsats :/.

SES <3 LÖÖÖVE YAA<3


Ska ut! <3

Heej bloggen <3 Nu ska jag ut lite hoppas vi ses :) <3

E med Bästaste!

Heej bloggen

Sjukt nice idag! Idag efter skolan stack jag till erica <3 och tittade på de nya bebbarna (kattungarna) Jätte gulliga är dem! Jag har döpt en den heter Lea.
Gulligt va?:O <3

Men vi har tittat på film och lyssnat på musik och nu ska vi ut och kanske äta m.m
Ses <3



Min baby ERICA<3


Ohh jag blir så kär!

Hej bloggen!

Allstå jag har en tradition att titta varje år på Eurovision. Och i år så har ju så längde det bara varit två semifinaler och dem bästa låtarna jag tyckte eller tycker är då

Norge,Finland, Svergie,Andorra,Azerbaijan och någon till.

Och ni kanske inte tycker men jag är då typ besatt. Men inte lika besatt som emma är! hehe

Go Go Marlena!

Men nu ska vi gå över till en helt underbar snygging och jag tror nästan att jag blir kär om jag hör han en gång till och ser honom en gång till på en bild!!! gahh Jag dreglar nästan i sönder. Han är som musik i mina öron( fast han spelar ju musik till mina öron, jaja nog med det han är iallafall skit sexy!

Och därför för min besatthet så lägger jag ut hans låt och då kan lyssna så underbar han är! Och bli besatta av honom! :P <3




GO GO Marlena ! heja heja

NÅGOT NI INTE FÅR MISSA!

Hej bloggen

Idag på gympan var jag , Jasè och Emma  inte med snyft! :P Mend et gjorde inget för vi gick och sjöng våra låtar vi hade hittat på på engelskan. (Det var en uppgift, i och med att det är eurovission idag!!) Och jag har en bild på min låt , och jag tror att om den skulle varit med hade den vunnit! Iallafall vi gick till parken och dessa spännande och helt galna saker hände där : <3

titta på 

Sött som socker!

Hej bloggen

Jag är fortfarande sjuk:(

Men jag var lite sugen på att lägga ut mitt söta armband som jag har gjort. Det är nästan så att man vill äta upp det!

Gulligt va?;O <3



Fy vad jag mår skit!

Hej <3

Tyvärr så är jag sjuk...  Och istället för att vara hipp och glad är man sjuk. Vilket slöseri med tid :(
Och ni får ingen puss och kram från mej för då blir ni sjuka:P
Men om ni älskar mig så kan ni få :P <3

Här är en trött, orklös, ful, snorig ELIN!



älskar er <3


Jag tänker göra en tatuering! :O

Hej bloggen! <3

Hej alla trogna läsare! Just i denna sekund kom jag på att jag vill ha en tatuering! Och jag vill ha den där vid handen börjar underifrån eller nere på foten! :P Jag hade gärna velat ha ngt färglatt och glatt som påminner om mig när man ser den:) kan ni komma med förslag?

Och vissa kanske tänker hon är ju dum! Varför ska hon göra en sån tänk så ändrar hon sig senare?:O. Och de har jag också tänkt på och då har jag en lösning. Att om jag gör det så har tar jag ett jätte kliv och jag vet att jag kommer inte vara rädd för nålar! och det är ett stort framsteg. Men det är det att om man gör ett hål i läppen så kan det hålet försvinna för att det växer igen. Men en tatuering gör ju inte det. Så kanske en liten stjärna med alla regnbågens färger med inuti. Hade varit fint. Jag ska rita en bild sen, ungefär hur jag har tänkt mig. Men jag är fortfarande osäker.

Ja vi får väl se då! :)
Ha det alla sötisar.


syster Ida fick en...<3

Hej bloggen

Nu på kvällen ör ungefär tio min sen så gjorde jag en MSN till min 9 ½ år syrra.
Hoppas hon använder den lika mt som jag använder min! :)



älskar deeej ! :) <3


Nu.

hej bloggen :)

Idag är jag på glatt humör som alltid fast. Jag trodde faktiskt att jag inte skulle vara det för dem äckliga killarna igår! :S 
Och nu har dem varit hos min nalle också!( johanna, www.kkungjohanna.blogg.se) Och då var det ju pappan som sålde gräddbullar xS ;) dem trodde det ju. 

Men nu ska jag sminka mig och  fixa hår och träna dansen och låten till musikalen!

Titta gärna på Saltito vårshow den 23 och 24 nu i maj! 
I klippan badhus (där man spelar innebandy och sånt också) där kommer en scen stå och där visar vi upp vad vi har gjort! Hoppas det blir en hitt !

SES DÄR! <3



...

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/684931/kaaxfashion?claim=uzp7zqxgjq6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Erica konfermation <3 (läskiga, konstiga saker med en minibuss)!

Heej bloggen !

Jag messade erica och frågade henne om hon kunde säga vilken tid jag kunde komma till henne på festen. Och jag hoppade ur badet och skulle käka kyckling, ris och sås + grönsaker. MMM mums! Men jag gjorde mig lite i ordning men jag orkade inte platta håret :P. Så det fick bli lockigt men ändå snyggt var det ju! :)

Jag hade på mig ett par vita jeansleggins och en rosa,vitt randigt linnè, ett silversmycke med en röd ros på, en svart kofta och ett par vita skor från skopunkten med svart spets och svart rosett på.

När jag kom gav jag erica en kram och ett grattis + en bukett med blommor. Som var jätte fina! Jag gick runt helsade på alla och sen tog jag en kolatårtbit den var jätte smarrig! Efter fikat blev det dans ch stoj och jag skulle titta vad erica fått för något. Jag tycker att alla har fått Tomas Saboo armband med barlocker. Snart blir jag trött på det :P ( men ta inte illa upp jag tycker att dem är jätte fina, detär bara det alla jag känner har ett sånt som dem har fått i konfa present!) Senare bestämde jag mig för att hoppa på en madrass i det is kalla vattnet i dems pool. Så la jag på madrassen och skrattade och jag kunde ju inte komma ut ur poolen så jag försökte plaska mig till kanten men ericas bror var snabbare än vad jag plaskade mig fram så  han sprang fram och tog tag i madrassen och vändedet upp och ner och jag blev så jävla blöt! Och det var ju inte varmt precis.... Men jag hade vita jeansleggins och när dem blir blöta så ser man igenom så man såg ju underkläderna och det var pinsamt! Så iallafal jag fick låna ett par shorts och ett linne från erica (tack så mkt baby! <3). 
Och det var ju lyckat för att dem filmade när han plaskade i mig i poolen. Så sa dem att detta skulle man kunna vinna mkt pengar på om den var med på american funnyest home wideos. och sen ville dem lägga ut den på YOUTUBE !!!!!!!!!! XD
 
Sen kom en kille som sålde gräddbullar och strumpor. Och han sa att han sålde för att skaffa pengar till en klass resa till tyskland. Och det finns ju sådana som säger ja det och det fast dem igentligen säljer själv så att dem själva får pengarna. Fast vi behövde inte några gräddbullar för vi hade redan kakor och tårtor!

 

Men efter en fortfarande våt rumpa skulle jag och erica och bure hem till mig för att visa kickan( min mamma) filmen och lämna mina våta kläder. 

När vi var halvägs så var det en minibuss med 8  pers i och han som hade sålt gräddbullarna som körde den ,som vinkade till oss och jag vinkade tillbaka för att jag är så snäll! ;D! Så när vi är nästan på min tomt så kom mini bussen igen och då hoppade två killar av och typ nästan sprang till mitt hus, fy vad jag och erica blev rädd!!! Och sen fotograferade dem mitt hus! :O Sen ringde dem på och frågade var närmaste bensinmack låg! Och då kom pappa och tog över. och berättade. Så efter det så gick dem vidare och jag och erica väntade och bure och sen när vi skulle gå till erica igen men så så vi att dem var hos alle donnerot nu och knackade på.Och alle har jag kännt sen vi föddes lixom. Men eftersom jag känner alle så stack vi dit och gick till den andra dörren och då öppnade shaggy och carro och då frågade vi var alle var. Men han var inte hemma. Och sen sa vi det om killarna och då sa shaggy och carro att dem där kilarna bara skulle låna telefonen för att ringa sin pappa för att dem hade blivit av med honom. Och då frågade bure hittade ni bensinmacken och då sa dem nej  för vi blev av med vår pappa (och lixom dem var 18-19 bast. Så då börjar man undra.). Jaha var det han som körde den minibussen? ja det var det svarde dem, och då sa bure men han som körde var ju nitton så hur gammal var han då när du kom till. Då svarar han andra mysko killarna 17 och då säger erica ja då är jag din farmor. XD (klockren tjejen<3) Och då sa vi, ni är ju bra på att ljuga. Och dem svarade jag ? :O 
Och om vi fick vara ärliga så tror jag erica och bure att det där var sånna som knackar på på hus och frågar en dum fråga och samtidigt tittar in i huset efter värde saker. som planerar inbrott. Men som tur så har vi reg skylten på minibussen dem körde i så det är tur. men tänk så gör dem inbrott i mitt hus, dem fottade ju det! :O :S
 

Ja så var försiktiga i klippan och på alla andra ställen också men just nu här i klippan var försiktiga! 
 
Hoppas ni kan sova nu ! 
SES för nu ska ja sova<3


Löddrade badkar

Hej bloggen

Idag efter dansen stack jag hem och tänkte göra mig fin till ericas konfa fest. Men tyvärr visste jag inte vilken tid hon skulle konfas. Så när jag kom hem så hoppade jag in i vårt badkar fullt med varmt vatten och löddrande skum. Jag la i badkaret och läste vecko revyn och vilade i en och en halv timme. Jag läste ut nästan hela jag sparade lite så att jag kunde läsa något senare ikväll. 

Detta använder jag när jag badar och duschar:

Jag andvänder mest Dove (för det är bäst, tycker jag)



Jag gillar inte slitet hår och jag vill ha kvar mitt lena hår + att jag vill gärna kunna platta mitt hår utan att det blir slitet. Så därför använder jag detta. Som gör så att håret inte blir slitet + att det får mer glans och blir mjukt och håret får spenst:



Och när jag tar bort mitt smink på kvällarna så använder jag Garnier sminkbortagning. Men nä det var slut här hemma var det också slut i affären. Så mamma köpte Nivea sminkbortagnings medel. Och det funkar också bra. Så här ser den ut:




Älskar er :) <3






 

Idag<3 vakna hos emma imorgon!

Heej bloggen

Igår efter plåtnigen så stack vi direkt til l storan och där köpte jag vecko revyn och marabou. Efter det stack vi hem till Emma och där tittade vi på 10.000 BC (den är så j*vla bra, jag älskar den) och efter min älskade film var slut som man hade gråtit lite till. Så tittade vi på YES MAN ! Och den var jätte rolig! ( det handlade om att han var så sur och inte sa Ja till någoting utan Nej! Så sen så gick han till ett möte och då fick han bara säga ja till alla frågor som han blev tillfrågad av, tex. Kan jag få dina pengar , Du ska äta levande fladders möss. Hahah. Och du måste han svara ja till allt! Sen k 10 över 2 på natten gick vi och la oss.    

Godnatt <3



Tack för en rolig och mysig kväll :)


Nya Plåtning med Emma!

Heej bloggen ! <3

Igår så plåtade jag Emma igen fast dem blev lite mer sämre än dem andra med regnbåge plåtningen. Men det blev ändå några bra bilder tycker jag själv! :)

Checka in dem:


Här är en bild på sminknigen. Som heter fogge day.
Och den passar bäst på fest eller om man ska bort.


Foggy day makeup (jag hittar på alla makeuper själv):Jag
Modell: Emma Brandmyr
Makeupartist: Jag
Kläddesigner: Jag
Stylist: Jag
Hårstylist: Jag
Fotograf. Jag
dag: 8/4-09


Här är en bild på ögat stängt



Här är en bild med ögat öppet.



Här är en bild med båda ögonen stängda.



Här är en bild med båda ögonen öppna.



Och här kommer då själva plåtningen! Hoppas ni gillar :)


















Sen träffade jag och emma på en liten tjej som lärde sig att cykla på sin tre hjuling och hon ville ge mig en pinne! (jätte sööt var hon!) Och hon ville verkligen veta vad vi gjorde. Och hon skulle till och med vara med på mång flera bilder + springa vid träden där emma stod och posèrade.


ja det var väl alla foton :)

Ha det ! <3

Väla Med LÅNGIS <3

Jo hej bloggen !<33

Idag har jag och emma gjort as mkt på väla och haft kul som in i!! Några sjuk saker som hände på väla
. När jag och emma kom till stationen på morgonen så var inte bussen där och jag och emm vi bara :O . Var är den så vi gick runt och frågade folk och dem visste inte så sen gick den modigaste til en annan busschaför och frågade honom och han sa att  vi skulle titta på söndag men jag oh emma bara men det är fredag idag, mm men ni ska ändå titta där sa han . Och vi bara lixom (don`t worry be happy) Så vi ringde pappi och frågade honom om han hade kört till hästen än med Ida och Moa än. Och vi frågade om han kunde köra oss till väla, efter ha. Och han är världens bästa pappa ! Han sa ju ja! <3.
 
I bilen dit ! <3


sööt bild på emms <3



HHIHH < 3



Och ni tänker vf sitter emma själv i baksätet för ? :O jo för att vi lämnade av ida och moa så vi tänkte faktiskt inte på att byta :) <3 älskar dig EMMA <3



En bild på pappa :)<3
Tack för att du finns



Titut <3

Nu var vi inne på väla och vi shoppade som galningar och jag handlade :

* Lös naglar.
* Ett par vita jeansleggins från ginatricot.
* Ett par jätte fina shorts som är helt underbara som jag har i rosa också fast jag köpte i mörkblå på ginstrcot.
* En Max factor foundation
* Mycket mat ( vi krängde , iallafall jag :P)
* Hallonsorbet glass mmmmhh
* Tryfflar
* Tasty house nötter ( ja vi är krängen :P)
* Och ett turcost linne från H&M . ( och detta är ett helt speciellt linne, Och det får ni reda på varför sen längre ner.)
 
I allafall så när vi var framma så gick vi först in på ur och penn och emma skulle fixa sin klocka (ghhhaa vad snygg den är !! det är helt sjukt asså!) Efter det så gick vi en sväng in till Jam Jam (haffers) och där köpte jag 4 st tryfflar ! Och dem är alltid lika goda och emma fick en och en halv av mig ! Den bästa tryffeln var en med vit choklad över och karamell kram innut i!!! Asså sjukt gott! Det var chill och efter det så stack vi vidare till Kicks! Där köpte jag dessa:



Ett paket lösnaglar som är både billiga och bra , dem var inte för långa och dem ser ut som riktiga naturella naglar, och dem är fina och dem kostar bara 80 kr och då om dem är så billigä så är det lika bra att köpa sådana! Sen köpte jag en Max Factor Miracle Touch Liquid IIlusion Foundation. Och den är jätte bra, den ger fin hy och fin lyster , mkt jätte mkt fin färg, den döljer röda pigment (rosiga kinder, roda piment på näsan ja överallt)!.  Och den kostade 155kr men jag hade 20 procent på vad som helst på Kicks så jag valde denna och då kostade den 124 kr! Och det var första gången jag köpte den så den är iallafall jätte bra!   

Vi gick in till Ginatricot dä hittade jag detta!

Ett par fina vita Jeans leggins! jätte sköna och fräscha, vd mer kan man säga än underbara?:O <3
Ett par mörkblåa shorts. Dm är sköna, fina korta och mjuka i tyget ! Ett fynd tycker jag själv jag harett par baby rosa och ett par mörkblåa nu ju :P<3 Och jag testad eden här klänning som jag ska köpa sen:



lite ego bilder kommer nu :P <3



emma och ich <3!! <3BFF





Efter Gina blev jag as hungrig så vi gick till wock , och där delade vi på en nudel,grönsaker, kycling tallrik. Smaskens! Men efter det så var ju jag fortfarande hungrig! :O och man undrar va hur mycket får jag i mig?
Så jag kunde ite mostå tacko bell. Så jag  gick dit och bestälde det. Så om ni vill se lite bilder på när emma smygfotade mig när jag åt! så har kommer dem:





fast jag åt ju inte med dessa !! XD ja jag vet inte vad ?? :O


Ja vi gick och tittade buss tabelerna och lite annat. Och då när vi gick mot H&M så HITTADE VI EN HUNDRALAPP PÅ GOLVET !!!!! (hålde själv på att tappa hakan)
 Så emma bara lixom elin titta :O
Och jag svarde vad var ??
Och sen såg jag den !! Jag gick fram och lixom låtsades som ingeting och hmmhhmmmhmm ja vad har vi här och då tog jag upp den så bestämde vi oss för att köpa ett tvilling linnè från H&M !
Men först skulle jag in på toa! Och utan anledning börjar man sjunga fågelopera och om emma (ett litet smakprov)


Emma är bäst jjejjejej m, emma hon är min tvilling min bästa vän...... XD

Och emma står utanför toan och skämdes, och det var till och med en gubbe som skakade på huvudet mot henne (asså e det där din kompis , hon är nog packad eller dum. Och det trodde jag att han tänkte iallafall när jag fick reda på det)
När jag kom ut så gickvi till h&M och köpte ett turkost linnè! Som vi ska göra ett avtryck på oss tillsammans. 

Här är tröjan( ett vanligt linnè baraför er men för oss så är det speciellt!)<3


+ emmas gröna leggins och mina rosa shorts <3

Och leta ega bilder å Cubus <3 (med en hatt jag digga och Emma skule köpa ett fint en armat linne med vollang! 




 
Sen gick vi ochköpte glass :P Jag köpte hallonsorbet !!(krängde som...) 
Efter det fick vi gå till bussen! Och där väntade vi. (resten om på bussen kommer i nästa inlägg annars blir ju detta för långt! :P <3)

ses 
Tack emma <3



  

Topshop ETT MÅSTE !

Hej <3

Det här är ett måste för mig från topshop :P enjoy







Och jag vet jag har förkonstig smak !!  men detta tyckte jag var häftigt! lite färglatt så i vet nu till sommaren ( med fina skarpa färger som är inne)


Idag :)< 3

Hej bloggen

Idag så åkte man till skolan då och på morgonen skulle man ha en föreläsning för hela klassen men tur jag ska ha den nästa onsdag för att niloo ( 8C klassförståndare, vår lärare) inte hann komma ner så långt på klasslistan. För jag står lixom inte sist och inte näst sist men en till så typ 3 sist. Så det var ju bra.

GRATTIS PLUGGISAR :P:<3

JOHANNA 40/40 (MVG)
EMMA 40/40 (MVG) 
 
älskar dem jätte mkt gooood work homeis :P <3


************************************************************************



En bild på mig och Emma <3 När vi skulle till väla i fredes :P <3

Håller på att skriva nu om väla med emmshen

Men ha det för jag ska göra mig iordning mig för dansen kl 19.30
HA DET "!


GRATTIS FARMOR PÅ DIN 79 ÅRS DAG <3

Heej bloggen !<3

idag har jag varit sjukt trött hela dan! Jag håller på att skriva ett inlägg på Konfan och när jag och emma var på väla och idag när min farmor fyllde 79 år GRATTIS !!!!!  Så då är jag trött för lixom konfan är lång och väla är sådär lång så om ni vill ha många skratt ta på er era läsarglasögon och läs imon för då är dem klart klara ! Och det kommer att kännas skönt som F*N för att jag har lixom inte haft tid att skriva och ja det känns som om jag har lovat och lovat men det kommer ju adrig så nu mattan i plattan så kör jag igång med nya fräscha och roliga inlägg!

GRATTIS MITT HAVREGRYN  Eller Sockergryn ! :) <3
( hon brukar kalla mig det ! :P) <3<3<3 

GRATTIS FARMOR PÅ DIN 79 ÅRS DAG (L) <3+ flera hundratusen hjärtan till!






Just nu

Hej bloggen

Förlåt att det dröjde! :)

Ja, ni vet ju att vi spelade kubb mot Ida och Moa. Ja vi vann faktiskt överlägsett mot dem. Och det var ju tur annars skulle dem fått pengar :S Och det ville vi ju inte ge dem XD ( jag måste ju ha allt til kläder och annat kul + the bunnys.) <3

Så ja när vi hade vunnit över dem gick vi in (jag och emma) Och tittade på en film som hette Natho libre , vi hann bara se en fjärde del tror jag. Den var så dålig så att den var skratt retande och det äckliga " olga " smilet var så .... Ja det var så kul och jobbigt på samma gång. 

Av mig får filmen:
 * * * '
tre och en halv flugor av fem 

Den var rolig men den var lite konstig i vissa scener och sen såg vi ju inte hela. :)

Vid kl tjugo över fem så skulle jag till dansen och sjunga och dansa ( där träffade man joje+bex.) Och jag fick skynda mig dit som attan för att vi började halv. Och det var ju så att jag kom 2 min sent :P. 

Efter dansen så mötte jag josse, sara + några till. Josse jag älskar dig!:) jag finns här om du behöver ngt att gråta på!
Dem åt glass XD mmmm. 

Nu är jag hemma och jag sitter och fixar lösnaglar och så har blev det när jag fixat färdigt.

   

japps naglar här ! :P


HEEEJ NU BLIR DET PERFEKT!!!<3

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/684931/kaaxfashion?claim=7rx6x6fawmh">Följ min blogg med bloglovin</a>

Heej bloggen !!


NU när emma hjälpte mig med sista saken på bloggen blev den perfekt !! Jag är skitnöjd!! <33
Nu ska vi ut och sola och spela kubb med mina syskon !! Hoppas vi vinner lixom vi har lovat dem pengar ;O <3

Och det kommer ett inlägg om väla i fredes och på konfan ;) <3



tackar emma :P <3


Asså vad är det här ???:O

Heej bloggen

Jag fattar inte det med hur man ändrar på bloggdesignen för allt blir bara fel lixom???

Så nu ska jag fixa den igen och nu hoppas det blir bra!! :) <3


ses

Ny bloggdesign?

Heej bloggen ! <3

Jag vet inte vad ni tycker på min design jag tycker själv att den är coolisch på sidorna ni vet men jag ska ju inte ha vitt där uppe där det står kaaxfashion jag ska ju ha en bild där ju!! men vf kommer den inte fram för?? :O Jag evt inte om jag ska ha den bilden men vi kör på den så länge ! :) ( för jag tror att ja ska fråga om någon villl göra en åt mig istälet ! ? :) <3

Och det är denna jag vill ha upp där det står Kaaxfashion bara :




HJÄLP MIG FÖRSTÅ VARFÖR DEN INTE KOMMER UPP!!


skriver om väla och när jag kom hem imon för idag är jag sjukt trött , så ses :) <33


Heej nu tar vi bussen !< 3


hejjsan bloggen !<3

Emma ska komma kvart i 11 och hämta mig. Och vi tar bussen 11.04. Så ja ses !:) 





En bild på mig, I solskenet!<3



Ohh sexy och jag ska till bussen nu! <3
Och vi kommer att ha störtkul !



  

RSS 2.0